Auto Centrum Goes B.V.

Marconistraat 3  Dealer van Renault en Dacia
www.autocentrumgoes.nl twitter1-30renault-logo30dacialogo30

Mijn Renault

myrenault

Korting tot wel 120,- euro

Korte omschrijving van My Renault +

 1. Gratis APK keuren van uw auto.
 2. Gratis lampen aan de buitenzijde van uw auto.
 3. Gratis bijvullen van de vloeistoffen.
 4. Gratis winterinspectie.
 5. Gratis zomerinspectie.
 6. Gratis Renault Route Service.
 7. Gratis ruitreparatie (met groene kaart).
 8. Gratis batterijen voor sleutels en kaart.
 9. Gratis leenauto voor dagdeel en maar € 10,- per dag. (tijdens onderhoud)
 10. Gratis reparatie van een lekke band.

Beperkende voorwaarde(n)

 1. 1x per jaar
 2. Xenon- en led verlichting zijn uitgesloten. Wanneer de oorzaak van de kapotte lamp(en) veroorzaakt wordt door een technisch defect zijn deze uitgesloten. Het betreft alleen de vervanging van defecte lampen, dus preventieve vervanging is uitgesloten. Bij vervanging wordt gebruikt gemaakt van standaard lampen. Vervanging door Longlife of Blue vision lampen vallen niet onder de My Renault + Pas.
 3. Het bijvullen betreft alleen het op peil brengen van de genoemde vloeistoffen. Een laag vloeistofniveau ten gevolge van een technisch defect of verbruik van vloeistoffen dat hoort bij het specifieke type auto valt niet onder de Auto Centrum Groep My Renault + pas. Het bijvullen valt, zolang het defect aanwezig is, niet onder de Auto Centrum Groep My Renault +. Na verhelpen van het defect is het bijvullen automatisch weer opgenomen voor zover dit niet bij de reparatie hoort. De geldigheidsduur van de Auto centrum groep My Renault + pas blijft ongewijzigd.
 4. 1 x per jaar
 5. 1 x per jaar
 6. Op de Renault Route Service zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn te lezen op: www.myrenault.nl
 7. Een sterreparatie wordt gratis uitgevoerd ongeacht of de auto voor glas is verzekerd. Alle wel verzekerde sterreparaties worden ingediend bij deverzekeringsmaatschappij waar de auto is verzekerd. Een gratis sterreparatie valt alleen onder de Auto Centrum Groep My Renault + indien bij het aanbieden van de auto de groene kaart wordt overlegd, dus ook indien de auto niet voor glas is verzekerd. Maximaal 3 inslagen per ruit.
 8. 2 batterijen per jaar maximaal.
 9. Leenauto vooraf afspreken tijdens het maken van de afspraak. (Let op: bij eventuele schade heeft u wel een eigen risico)
 10. 1 x per jaar

 

Deze aanbiedingen gelden alleen mits het volledige onderhoud en daaruit voortvloeiende reparatie's en vervangingen worden uitgevoerd bij de Auto Centrum Groep Goes/Vlissingen. Voor zowel particulier en zakelijk zijn de Bovag leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze pas is niet overdraagbaar. De My Renault + pas is vanaf het aanmelden 1 jaar geldig. De My Renault pas is ook voor andere merken beschikbaar, maar dan niet voor de pechhulp. Renault Route Service kan alleen gebruikt worden door Renault rijders! 

Deelnemende vestigingen

Auto Centrum Goes B.V.
Marconistraat 3
4461HH Goes

www.autocentrumgoes.nl 

Auto Centrum Walcheren
Gildeweg 16
4383 NK Vlissingen

www.autocentrumwalcheren.nl 

Receptie Werkplaats :

 • Onno Von Kreyfelt 
 • Maria Theune 
onderhoud1

On-line afspraak maken voor
onderhoud/reparatie 

Renault Dacia onderdelen en Accessoires :

Andries GoereeNieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van het Renault en Dacia nieuws via onze nieuwsbrief. Vul uw naam en e-mailadres in en we sturen 'm naar u toe.
Er wordt om uw aanmelding te bevestigen een bericht naar het door u ingevulde e-mailadres gestuurd om uw inschrijving definitief te maken.