Auto Centrum Goes B.V.

Marconistraat 3  Dealer van Renault en Dacia
www.autocentrumgoes.nl twitter1-30renault-logo30dacialogo30

Renault introduceert de Laguna Coupé dCi 110

Renault Laguna Coupé dCi 110 Renault Laguna Coupé dCi 110

SCHIPHOL-RIJK – De Renault Laguna Coupé is per 1 mei a.s. te bestellen met de veelgeprezen dCi 110 dieselmotor. Deze motor is gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak en de CO2-uitstoot van deze versie is met 109 g/km gelijk aan die van de Laguna Hatchback. Dit betekent dat de zakelijke rijder ook bij registratie na 1 juli 2012 het gunstige bijtellingstarief van 20% betaalt. De Laguna Coupé dCi 110 komt medio juli op de markt voor een prijs van 34.690 euro.

 Met de Laguna Coupé dCi 110 introduceert Renault een unieke auto, omdat hij als enige in zijn segment in aanmerking komt voor het gunstige bijtellingstarief van 20%.

Het gunstige brandstofverbruik van deze nieuwe motor wordt mede gerealiseerd dankzij het ESM-systeem (Energy Smart Management). Dit zorgt voor een optimale balans tussen stroomverbruik en het opladen van de accu. Bij een hoog stroomverbruik, bijvoorbeeld tijdens accelereren, wordt de dynamo ontlast en ondervindt ook de motor minder weerstand. De dynamo wordt alleen aan het werk gezet bij lage belasting en als het niveau van de accuspanning op een te laag niveau dreigt te komen.

Prijzen en specificaties

De Laguna Coupé dCi 110 heeft een vanafprijs van 34.690 euro incl. BTW en BPM, hierin is de per 1 juli geldende BPM al verwerkt. De aantrekkelijke prijsstelling is mede te danken aan de lage CO2-uitstoot van 109 g/km. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer led-dagrijverlichting, bi-xenonkoplampen, lichtmetalen 17-inchwielen, Bluetooth, een Carminat TomTom LIVE-navigatiesysteem inclusief Europakaart, Renault Handsfree Card en elektronisch geregelde airconditioning.

Lees 532 keer

Auto Centrum Goes B.V.
Marconistraat 3
4461HH Goes

www.autocentrumgoes.nl 

Auto Centrum Walcheren
Gildeweg 16
4383 NK Vlissingen

www.autocentrumwalcheren.nl