Auto Centrum Goes B.V.

Marconistraat 3  Dealer van Renault en Dacia
www.autocentrumgoes.nl twitter1-30renault-logo30dacialogo30

DACIA LODGY, DE NIEUWE RUIME EN VEELZIJDIGE MPV

Dacia Lodgy nu in de showroom Dacia Lodgy nu in de showroom

Dacia breidt zijn gamma uit. Naast de Logan, Sandero en de Duster vult de nieuwe Lodgy de Dacia-familie aan. Dacia voldoet met dit model aan de behoefte van gezinnen die op zoek zijn naar een ruime, veelzijdige en budgetvriendelijke auto,

De Lodgy is bijzonder ruim en biedt plaats aan zeven personen. Met 4,50 m lengte is hij een volwaardige MPV in het C-segment maar dan voor een prijs van een MPV uit het B-segment.

Het interieur van de Lodgy is volledig vernieuwd ten opzichte van de huidige Dacia modellen en heeft een completere standaarduitrusting. Zo is er een MEDIA NAV multimediasysteem met een geïntegreerd navigatiesysteem, radio, diverse aansluitmogelijkheden en Bluetooth® voor handsfree bellen. Het systeem heeft een 7 inch touch screen.

De Lodgy is ruim en multifunctioneel en heeft een bagageruimte tot maximaal 2.617 liter.

In Nederland komt de Dacia Lodgy op de markt met drie motoren: de nieuwe 1.2 TCe 115 benzinemotor en de dCi 90 en de dCi 110 dieselmotoren, waarbij de dCi 90 in de 20% bijtellingcategorie valt.

De Dacia Lodgy is nu te bestellen bij de Dacia dealer en is met een vanafprijs van 14.990 euro incl. BTW en BPM. De meerprijs voor een 7-zits versie is 900 euro.

Dacia produceert de Lodgy in de nieuwe fabriek in Tanger. Dit is de eerste autofabriek ter wereld zonder uitstoot van koolstof of industrieel afvalwater.

Afbeelding galerij

Meer in deze categorie: « Dacia Acties

Auto Centrum Goes B.V.
Marconistraat 3
4461HH Goes

www.autocentrumgoes.nl 

Auto Centrum Walcheren
Gildeweg 16
4383 NK Vlissingen

www.autocentrumwalcheren.nl