Auto Centrum Goes B.V.

Marconistraat 3  Dealer van Renault en Dacia
www.autocentrumgoes.nl twitter1-30renault-logo30dacialogo30

Renault Nieuws (3)

 

Renault vernieuwt dit modeljaar het gehele Mégane-gamma. Het zijn de nieuwe boegbeelden van het merk op het gebied van kwaliteit en design.

Sinds zijn introductie eind 2008 is de Mégane in Europa een bestseller dankzij aspecten als stijl en rijkwaliteiten. De Mégane is voor Renault een auto gebleken die klanten verovert en heeft de afgelopen jaren een grote bijdrage geleverd aan de positieve ontwikkeling van het merkimago. Het kwaliteitsniveau, dat door vele onafhankelijke onderzoeken wordt benadrukt, bevestigt de nieuwe weg die Renault is ingeslagen.

De Mégane wordt met het modeljaar 2012 moderner, zonder de stijl waardoor hij zo succesvol is geworden al te veel geweld aan te doen. De neus verandert met de LED-dagrijverlichting, terwijl de waarneembare kwaliteit wordt versterkt door een aantal details in zwarte lak en chroom. Voor het interieur van de Mégane modeljaar 2012 worden zes nieuwe soorten bekleding aangeboden.

Renault presenteert op de 82e Autosalon van Genève de nieuwe ZOE. Deze 100% elektrische auto wordt in Nederland leverbaar vanaf € 20.690 incl. BTW en BPM. De ZOE bevat de nieuwste technologieën met zes wereldpremières op het gebied van gebruiksgemak, autonomie en aansluitmogelijkheden.

Bron: Renault Pers
De officiële lancering van de Renault Twizy ter gelegenheid van de Salon van Genève wordt opgeluisterd door de populairste Franse artiest van dit moment, David Guetta, die is uitgeroepen tot beste DJ ter wereld en twee Grammy Awards in de wacht heeft gesleept. Samen met zijn vrouw Cathy Guetta, organisator van de vermaarde feesten op Ibiza, geeft David Guetta het muzikale startsein voor de wereldwijde promotie van de Renault Twizy waar hij actief aan zal meewerken.

Genève, 6 maart 2012 – Vanaf heden zijn Cathy en David Guetta de ambassadeurs van de Renault Twizy. Ze spelen bovendien de hoofdrol in de reclamecampagne – "Plug Into The Positive Energy", die in het voorjaar van 2012 zal worden uitgezonden.

Auto Centrum Goes B.V.
Marconistraat 3
4461HH Goes

www.autocentrumgoes.nl 

Auto Centrum Walcheren
Gildeweg 16
4383 NK Vlissingen

www.autocentrumwalcheren.nl 

Wist u dat:

  • Wij ook leenfietsen hebben.
  • Wij vervangend vervoer aanbieden.
  • Wij haal en brengservice hebben.
  • Wij ook andere merken auto's repareren.
  • Service hoog in ons vaandel staat.
  • Uw auto bij ons in goede handen is.

Nieuws

Nieuw op Auto Centrum Goes